« Terug

Wordt partner van Moobility!

Wij van Moobility geloven in partnerships, niet alleen met partners die leverancier zijn maar ook met partners die commercieel bijdragen aan het succes van ons samen.
Moobility zorgt voor de professionele ondersteuning op verschillende gebieden, onder andere toegang tot de scherpste leasetarieven in de markt.
Dit door onze uitstekende inkoopafspraken met leasemaatschappijen, shortlease specialisten en financieringsmaatschappijen.
Daarnaast werken we intensief samen met  dealerholdings en importeurs.

Wat bieden we je?
Een meer dan goede propositie als provider van autolease, financial lease, shortlease, private lease en Moobility FleetControl, een unieke abonnementsvorm voor wagenparkbeheer voor ondernemers.
Als partner ben je exclusief gelieerd aan het Moobility concept. Dit betekent dat je gebruik mag maken van de naam Moobility, website, CRM systeem en andere automatiseringstoepassingen is vanzelfsprekend.
Daarnaast faciliteren we je op het gebied van marketing, commerciële begeleiding en waar nodig coaching. Door het partnership met Moobility ga je deel uitmaken van een snelgroeiende en professionele organisatie.
Je profiteert van de aanwezige lease- en productkennis en een enthousiast team van medewerkers die je volop ondersteunen.

Wat heb jij te bieden?
Je bent thuis in de wereld van mobiliteit, kent klanten die op zoek zijn naar autoleaseoplossingen, financieringsvraagstukken, shortlease en wagenparkbeheer.
Je ben gedreven en kan goed zelfstandig werken. Daarnaast heb je een trackrecord in sales en stel je hoge eisen aan kwaliteit en dienstverlening. Je bent ondernemend en creëert kansen die volledig benut.

Interesse? Neem dan contact op met Marc Oudshoorn bereikbaar op 085-0770066,  06-22669241 of via  marc.oudshoorn@moobility.nl

 

Kom je er niet uit?

Laat het ons weten, we staan voor je klaar!

E-mail ons direct »     Bel 085 - 077 00 66 »     Contact »