« Terug

Ton Wolters

Mijn naam is Ton Wolters, Adviseur Mobiliteit bij Moobility Oost-Nederland.

Mijn ervaring, kennis en netwerk in de automotive branche zet ik graag in om ondernemers op een professionele wijze te adviseren. Zowel op het financiële als op het automotive vlak.
Een gedegen objectief advies ten aanzien van autokosten en gebruik kan alleen gegeven worden door een partij die onafhankelijk opereert. Moobility heeft geen enkele verplichting met welke leverancier dan ook. Een adequate ondersteuning in reactie op de vraagstelling van de opdrachtgever, dat is onze kerntaak. 

Door samen met de ondernemer een duurzaam mobiliteitsplan op te stellen en uit te voeren wordt er een maximaal rendement gerealiseerd. Ik sta stil bij duurzame mobiliteit voor mijn klanten zodat zij zich bezig kunnen houden met hun primaire business. 

Moobility blijft in beweging!

 

John Vos

Mijn naam is John Vos, Adviseur Mobiliteit bij Moobility Noord-Nederland

Met veel werkervaring en mensenkennis, opgebouwd bij de overheid en in de autobranche, vind ik de combinatie van het zakelijke en het menselijke aspect zeer uitdagend. Ook de wensen in de hedendaagse mobiliteit zijn voor mij van grote betekenis.

De drijfveer in het werk is om mij volledig in te zetten voor mijn klanten. Waarbij het persoonlijke contact op een snelle, eerlijke en heldere manier plaatsvindt. Op deze manier zorg ik voor een gezonde opbouw van klanten met als doelstelling deze ook te blijven beheren.

Moobility adviseert je graag en helpt je om de beste mogelijkheden in mobiliteit te vinden. Laten wij die samen omzetten naar duurzame resultaten.

Best Deal - Best Drive

Richard Blaauw

Mijn naam is Richard Blaauw, Adviseur Mobiliteit - Directeur, bij Moobility.

In 2018 ben ik met Moobility gestart. Het breed aanbieden van mogelijkheden en oplossingen in mobiliteit is voor mij de drijfveer om Moobility verder uit te bouwen. Het onafhankelijk en persoonlijk adviseren is een belangrijk onderdeel in mijn werkwijze. In plaats van tegenover de klant te zitten zit ik nu naast de klant. Of dit nu gaat om een lease- of huurcontract, een privé leaseauto, een leasefiets, een laadpaal, een financiering, het beheren van een wagenpark, consultancy opdrachten of het uitbrengen van onafhankelijk advies. Ik zet de plus- en minpunten op een rij en zorg voor de beste deal met de beste voorwaarden.

Moobility heeft een verfrissende kijk op mobiliteit voor nu en in de toekomst!

 

Wat doet Moobility?

Moobility is een innovatief en helder bedrijf gericht op jouw mobiliteit, wij zijn onafhankelijk adviseur in mobiliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke benadering en transparantie leidt tot de beste keuze voor jou als klant. Wij begeleiden bedrijven met het zoeken naar de beste mobiliteitsoplossingen. Of dit nu gaat om lease, financiering, koop, huur of shortlease, Moobility regelt het. Met Moobility FleetControl beheren we wagenparken zo efficiënt mogelijk en op een kostenbesparende manier.Daarnaast adviseert Moobility bedrijven onder andere in de transitie naar 100% elektrisch rijden, laadpalen, autoregelingen en aanbestedingen.

Voor wie Moobility? Voor iedere ZZP'er, het MKB of middelgroot bedrijf.

Kennismaken? »

 

Regelmatig onze nieuwsbrief ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit en onze aanbiedingen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief 

 Meld je hier aan »

Adresgegevens

Ons adres is

Moobility B.V.
Kamerlingh Onneslaan 58
1171 AH Badhoevedorp
085 - 077 00 66

 

 

 

 

Contact met ons

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Moobility?
We horen graag waar wij je mee van dienst kunnen zijn.
Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8.00 en 18.00 uur
op telefoonnummer 085 - 077 00 66

Of stuur een e-mailbericht naar info@moobility.nl

Kom je er niet uit?

Laat het ons weten, we staan voor je klaar!

E-mail ons direct » Bel 085 - 077 00 66 » Contact »