« Terug

Richard Blaauw

Mijn naam is Richard Blaauw, Adviseur Mobiliteit bij Moobility.

In 2018 ben ik Moobility begonnen. Het breed aanbieden van mogelijkheden in mobiliteit is voor mij de drijfveer om Moobility verder uit te bouwen. Het onafhankelijk en persoonlijk adviseren is een belangrijk onderdeel in mijn werkwijze. In plaats van tegenover de klant te zitten zit ik nu naast de klant. Of dit nu gaat om een lease- of huurcontract, een privé lease auto, een leasefiets, een financiering, het beheren van een wagenpark of het uitbrengen van onafhankelijk advies. Ik zet de plus- en minpunten op een rij en zorg voor de beste deal met de beste voorwaarden.

2,5 jaar na oprichting van het bedrijf, is de eerste partner bij Moobility aangesloten. Eén van de doelstellingen is om een landelijk dekkend netwerk met partners te realiseren.

Moobility heeft een verfrissende kijk op mobiliteit voor nu en in de toekomst!

 

Ton Wolters

Mijn naam is Ton Wolters, Adviseur Mobiliteit bij Moobility Oost-Nederland.

Begin 2021 ben ik gestart bij Moobility. Mijn ervaring, kennis en netwerk in de automotive branche zet ik graag in om ondernemers op een professionele wijze te adviseren. Zowel op het financiële als op het automotive vlak.
Een gedegen objectief advies ten aanzien van autokosten en gebruik kan alleen gegeven worden door een partij die onafhankelijk opereert. Moobility heeft geen enkele verplichting met welke leverancier dan ook. Een adequate ondersteuning in reactie op de vraagstelling van de opdrachtgever, dat is onze kerntaak. 

Door samen met de ondernemer een duurzaam mobiliteitsplan op te stellen en uit te voeren wordt er een maximaal rendement gerealiseerd. Ik sta stil bij duurzame mobiliteit voor mijn klanten zodat zij zich bezig kunnen houden met hun primaire business. 

Moobility blijft in beweging!

 

Moobility, ons verhaal

Moobility is een innovatief en helder bedrijf gericht op jouw mobiliteit, wij zijn onafhankelijk adviseur in mobiliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke benadering en transparantie leidt tot de beste keuze voor jou als klant.

Wat doet Moobility?
Wij begeleiden bedrijven met het zoeken naar de beste mobiliteitsoplossingen. Of dit nu gaat om lease, financiering, huur of shortlease, Moobility regelt het.
Met Moobility FleetControl beheren we wagenparken zo efficiënt mogelijk en op een kostenbesparende manier.
Daarnaast adviseert Moobility bedrijven onder andere in de transitie naar 100% elektrisch rijden, autoregelingen en aanbestedingen.

Voor wie Moobility? Voor iedere ZZP'er, het MKB, middelgroot bedrijf of particulier.

Met vriendelijke Moobility groet, 

Richard Blaauw 

 

Kennismaken? »

Moobility KVK nummer 72559322

Regelmatig onze nieuwsbrief ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit en onze aanbiedingen?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief 

 Meld je hier aan »

Adresgegevens

Ons adres is

Moobility B.V.
Kamerlingh Onneslaan 58
1171 AH Badhoevedorp
085 - 077 00 66

 

 

 

 

Contact met ons

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Moobility?
We horen graag waar wij je mee van dienst kunnen zijn.
Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8.00 en 18.00 uur
op telefoonnummer 085 - 077 00 66

Of stuur een e-mailbericht naar info@moobility.nl

Kom je er niet uit?

Laat het ons weten, we staan voor je klaar!

E-mail ons direct » Bel 085 - 077 00 66 » Contact »